Z nieskrywaną radością informujemy, że wygraliśmy Konkurs na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii podczas targów Horeca/Gastrofood 2017 w Krakowie w kategorii Wyposażenie i urządzenia gastronomiczne!
Jesteśmy dumni, że jury konkursowe doceniło nasze urządzenia zgrzewające, ich wysoką jakość oraz innowacyjność. Wyjątkowym zainteresowaniem cieszyły się matryce, zarówno te uniwersalne jak i indywidualne, stosowane w naszych maszynach, przystosowane do zgrzewania opakowań występujących w wielu rozmiarach, kształtach i wykonanych z różnych materiałów jak PP, PET, papier itd.
Metody pakowania jakie oferujemy w naszych maszynach są innowacyjne, opierają się na nowoczesnych technologiach jak np. MAP czy SKIN i gwarantują, że pakowane produkty mają dłuższy termin przydatności do spożycia, są bezpieczne, a co za tym idzie, również zdrowe. Metoda MAP zapewnia produktom wysoką jakość oraz sprawia, że docierają one do klienta w nienaruszonym stanie, nie tracąc na jakości i wyglądzie.